Opleveringskeuringvergelijk.nl
De vergelijk website voor een opleveringskeuring

Verschillende ramen van mijn nieuwbouwwoning sluiten niet goed

Als ramen niet goed sluiten kan het zijn dat deze niet goed afgehangen zijn of te zwaar zijn voor de toegepaste scharnieren waardoor ze onder het gewicht gaan afhangen. Het kan ook veroorzaakt worden door incorrecte tochtkering of verkeerde detaillering die niet voldoende is afgestemd op de situering van een raam.
In elk raam bevindt zich een mechanisme (beslag) waardoor het raam functioneert. Vaak is het repareren van het raambeslag voldoende om een raam weer soepel te laten functioneren. In sommige gevallen is dit niet meer mogelijk en zal het beslag moeten worden vervangen. Er zijn gespecialiseerde bedrijven die dit voor u kunnen repareren en/of zorgen voor een goede oplossing.
Maar ga ook eens na wat de garantievoorwaarden zijn aangezien het een nieuwbouwwoning betreft. Wellicht zijn de ramen niet goed geplaatst en gaat het om een garantiekwestie.
Om dit soort problemen te voorkomen adviseren wij u dan ook om tijdens de oplevering van uw nieuwbouwwoning een bouwkundige uit te nodigen. Een bouwkundig inspecteur loopt samen met u en de aannemer door de woning en noteert zichtbare gebreken.

Raam sluit niet OKV.jpg


Opleveringskeuring nodig? Vergelijk en bespaar


Plaats of Postcode woning
 

Sinds 2013 ruim 3.667 aanvragen - Totaal 210 beoordelingen
Gemiddelde score 8,7