Opleveringskeuringvergelijk.nl
De vergelijk website voor een opleveringskeuring

Wat te doen aan holle tegels in mijn nieuwbouwwoning?

Holle tegels kunnen o.a. ontstaan doordat de verhouding zand en cement niet klopt waardoor deze niet goed hecht, door te vochtige tegels tijdens het plaatsen of doordat tegels niet genoeg zijn verlijmd.
Je kunt dit o.a. oplossen door een sterk hechtende lijm te injecteren met een kitspuit. Wacht ook zeker niet te lang met het repareren van holle tegels. Het is namelijk vaak lastig om aan dezelfde tegel te komen. Mocht de tegel nog wel leverbaar zijn, kunt u ook te maken krijgen met een kleurverschil.
Als u zelf de reparatie niet verholpen krijgt, kunt u een professional inschakelen of kijken of u de aannemer nog kunt benaderen. Na de oplevering van uw nieuwbouwwoning is de aannemer meestal verplicht om gebreken binnen een periode van 6 maanden te herstellen. Dit staat over het algemeen vermeld in de koopovereenkomst. Daarom raden wij u ook altijd aan een opleveringskeuring uit te laten voeren tijdens de oplevering van uw nieuwbouwwoning om dit soort problemen zoveel mogelijk te voorkomen.

Holle wandtegels.jpg


Opleveringskeuring nodig? Vergelijk en bespaar


Plaats of Postcode woning
 

Sinds 2013 ruim 3.696 aanvragen - Totaal 210 beoordelingen
Gemiddelde score 8,7